Yrityksen perustaja Kirsi Vesanen on maalarimestari ja restaurointikisälli, ja hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus arvokohteiden restauroinnista sekä erilaisista pintakäsittelytöistä. Hän on oman alansa huippuja, ja tähän kokemukseen nojaten tarjoamme laadukasta ja asiantuntevaa restaurointia sekä pintakäsittelyitä eri muodoissa. Löydät meiltä myös Sisustussuunnittelupalvelut  sekä erilaiset Koulutus- ja konsultointipalvelut  kuten luennot, kurssit ja neuvonnat.

Työn laatu ja huolellisuus on meille kunnia-asia ja kiinnitämme huomiota kaikkiin yksityiskohtiin aina pohjatöistä lähtien. Tarvittaessa autamme myös suunnittelussa tai teemme koko suunnitelman puolestasi, sekä konsultoimme mielellämme, mikäli teet työn esimerkiksi itse. Halutessasi voimme asioida puolestasi myös suoraan arkkitehdin, museoviraston, tai muun tahon kanssa.

Yrityksen päämaja sijaitsee Salossa, mutta toimimme tarvittaessa paljon laajemmallakin. Katso kuvia sivun alalaidasta.

Maalaus- ja tapetointityöt

Uusi maalaus ja tapetointi tuovat aina piristystä ja ilmeenkohotusta ympäristöönsä ja sitä myöten myös arkeen ja juhlaan. Ne myös ylläpitävät asuntosi sekä muidenkin rakennusten arvoa. Koristemaalaus antaa persoonallisen leiman kotiisi, ja saa kodin näyttämään juuri sinulta.

Tai haluatko saada ihmisetkin puhumaan kaupungilla juuri sinun yrityksestäsi? Maalauta seinämaalaus, jota ei takuulla toisilla ole! Asunnon lisäksi koristemaalaus onkin hieno tapa tuoda myös yrityksiin ja julkisiin tiloihin kaivattua tunnelmaa, viihtyisyyttä ja omaleimaisuutta. Komea seinämaalaus tai jo näyttävät, hyvin suunnitellut värit ja yksityiskohdat itsessään toimivat myös yrityksesi käyntikorttina ja mainosvalttina, sekä antavat yrityksestäsi laadukkaan ja ammattimaisen kuvan.

Teemme maalauksia laidasta laitaan, niin moderneja, villejä ja abstrakteja, kuin tyylihistoriallisesti oikeaoppisia ja upeita kokonaisuuksiakin, tai vaihtoehtoisesti hyvin hillittyjä, pieniä pisteitä i:n päälle. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Restaurointi

Restauroinnilla tarkoitetaan perinteisin materiaalein ja menetelmin tehtävää säilyttävää korjaustapaa. Mikäli sinulla on vanha kunnostettava talo, laadukkaasti ja hyvällä maulla toteutetun restauroinnin avulla talosi kulttuurihistoriallinen ja rahallinen arvo säilyy ja nousee. Hengittävät, ekologiset, perinteiset materiaalit takaavat terveellisen ja laadukkaan talon, joka säilyy hyvänä jatkossakin. Vanhat talon korjaus on aina sekä kulttuuri- että ympäristöteko.  Talon elinkaari pitenee ja samalla sen kokonaishiilijalanjälki pienenee. Vanhat talot ovat arvokkaita ja harvinaisia, sekä osa kulttuurihistoriamme, ja niitä kannattaa vaalia. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Katso alta tarkemmin tarjoamiamme palveluita.

Meiltä saat mm. seuraavia maalaus- ja restaurointialan palveluita:

Maalaustyöt perinnemaaleilla tai nykyajan maaleilla

Koristemaalaukset

  • Mukailumaalaukset, joissa jäljitellään esimerkiksi marmoria, jalopuuta, tai muuta materiaalia
  • Vuoseeraukset, joissa jäljitellään listoja tai peilijaottelua
  • Erilaiset käsivaralta tehtävät maalaukset
  • Sapluunamaalaukset, joissa maalaus tehdään lovikon läpi
  • Efektimaalaukset, jotka ovat yleensä abstrakteja, elävän näköisiä kuviointimaalauksia
  • Talonpoikaiskoristemaalaukset, jotka olivat kuuminta hottia vielä 1800-luvulla ja uudestaan 1950-luvulla
  • Erilaisten tekniikoiden yhdistelmät
  • Ym. 

Tapetoinnit

  • levylle, pinkopahville ym.
  • perinteisillä paperitapeteilla, non-woven- eli kuitutapeteilla ym.

Pinkopahvin asennus nupinauloin tai liiman avulla

Paperointi

(jota vanhoissa taloissa käytetään yleisesti tukkimaan esimerkiksi mahdolliset ilmavuodot, ja joilla saadaan aikaan siisti pinta erilaisille pintakäsittelyille)

Ikkunoiden ja ovien kunnostus

Perinteisten maalien valmistus

Kultaus

Erilaiset paikka- ja korjausmaalaukset

Väri- ja tapettitutkimukset

Dokumentointi

Suunnittelu

Konsultointi

Ammatillinen_opettaja_sisustussuunnittelija_maalarimestari_ja_restauroija_Kirsi_Vesanen_maalaama_kertaustyylinen_koristemaalaus_seinässä.Koristemaalaus_on_tehty_Sapluunamaalaus-menetelmällä_munatemperalla_ja_aidosta_kultajauheesta_tehdyllä_maalilla_vanhaan_kartanoon._Pohjalla_pinkopahvi._Old_School_Lifestyle_Oy_Suomi_Finland     Sisustussuunnittelija_ammatillinen_opettaja_maalarimestari_ja_restauroija_Kirsi_Vesansen_maalaamat_ja_ootraamat_peiliovet_joissa_alkuperäisen_kaltainen_pähkinäpuujäljitelmä_Juseliuksen_palatsissa_eli_nykyisessä_Porin_kaupungintalossa_Porissa_Old_School_Lifestyle_Oy_Suomi_Finland     Joensuun_kartanon_eteisen_tapetointi_ranskalaisella_paperitapetilla._Ammatillinen_opettaja_sisustussuunnittelija_maalarimestari_ja_restauroija_Kirsi_Vesanen_tapetoi_Joensuun_kartanossa_Halikossa_Salossa._Pohjalla_pinkopahvi._Old_School_Lifestyle_Oy_Suomi_Finland     Ammatillinen_opettaja_sisustussuunnittelija_maalarimestari_ja_restauroija_Kirsi_Vesanen_maalaama_munatemperalla_ja_sapluunoilla_tehty_Kertaustyylinen_koristemaalaus_vanhan_kartanon_katossa._Old_School_Lifestyle_Oy_Suomi_Finland     Ammatillinen_opettaja_sisustussuunnittelija_maalarimestari_ja_restauroija_Kirsi_Vesanen_maalaama_Sapluunamaalaus_munatemperalla_ja_aidolla_kullalla_Joensuun_kartanossa_Halikossa_Salossa._Pohjalla_huopapahvi._Old_School_Lifestyle_Oy_Suomi_Finland.

Katso lisää kuvia Facebookista kuvateksteineen:

Restauroituja kartanoita ja vanhoja taloja

Maalauksia uudempiin kohteisiin

Huonekalujen kunnostuksia ja tuunauksia