Kotien_mokkien_terassien_toimistojen_yritysten_ja_liiketilojen_sisustussuunnittelu_liiketilojen_somistus_myytävien_kiinteistojen_kotien_asuntojen_ja_huoneistojen_stailaus_Kirsi_Vesanen_Old_School_Lifestyle_Oy

Teemme kaikenlaista sisustussuunnittelua, stailausta, somistusta sekä näihin kaikkiin liittyen myös konsultointia sekä projektien valvontaa. Palveluihimme kuuluvat myös restaurointi- ja pintakäsittelypalvelut ja verkostomme kautta järjestyy ammattilaisia myös muihin remontin osa-alueiden toteutukseen. Myös Koulutus ja konsultointi-palveluita  löytyy, eli mikäli haluat tehdä työn suurimmaksi osaksi itse, voimme antaa tarvittaessa hyviä neuvoja sekä ohjata oikeaan suuntaan.

Sovittaessa myös valvomme suunnitelmien toteutumista, laatua sekä aikatauluja, sekä voimme olla suoraan yhteydessä esimerkiksi arkkitehtiin, museo- tai rakennusviranomaisiin.

Yrityksen päämaja sijaitsee Salossa, mutta toimimme tarvittaessa paljon laajemmallakin.

Yksityiset tilat

Teemme tarvittavat sisustussuunnitelmat uusiin ja vanhoihin rakennuksiin, niin koteihin, toimistoihin, liike- kuin juhlatiloihinkin. Meillä on erityisesti kyky ymmärtää ja arvostaa vanhojen talojen henkeä ja luonnetta, ja otamme suunnitelmissa taidolla huomioon jo olemassa olevan alkuperäisen arkkitehtuurin ja interiöörin niin, että kokonaisuudesta tulee onnistunut. Suunnittelemme kuitenkin mielellämme myös uusia ja moderneja kohteita. Projekti ja suunnitelma voivat olla pientä kohennusta, laaja kokonaisuus tai mitä vain siltä väliltä.

Jos sisustat kotiasi, meidän avullamme saat tilasta juuri omannäköisen ja uniikin, vältät virheostokset ja siten säästät myös kustannuksissa. Ammattilaisen palkkaamalla säästät myös itseäsi sekä varmasti myös parisuhdettasi, varsinkin jos kyseessä on suuri projekti. Ammattilainen hallitsee kokonaisuuden ja käyttää ajan tehokkaasti samalla, kun sinä voit keskittyä muihin asioihin. Varsinkaan rakentamisen tai laajemman remontoinnin kokonaisbudjetissa suunnittelun prosentuaalinen osuus ei ole kovin suuri. Huolella tehty sisustussuunnittelu nostaa myös asuntosi arvoa.  Sisätilojen lisäksi suunnittelun kohde voi olla myös jokin ulkotila, kuten patio, parveke, kesäkeittiö tai pergola.  Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Liiketilat

Myös liiketilan sisustussuunnitteluun kannattaa panostaa. Me autamme sinua saamaan tilaan juuri brändisi mukaisen ilmeen, joka myös osaltaan tukee liikeideaasi. Ammattimaisesti sisustettu tila antaa sinustakin ammattimaisen kuvan ja auttaa asiakkaitasikin viihtymään. Tai haluatko repäistä ja saada ihmiset kaupungillakin puhumaan yrityksestäsi? Ota yhteyttä niin lähdetään kehittelemään jotakin mahtavaa, joka ei jää keneltäkään huomaamatta! Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Stailaus

Stailauksella korostetaan myytävän asunnon parhaita puolia. Asunnon ostajan silmä saattaa joskus tarkertua epäolennaisiin seikkoihin, kuten juuri sisustukseen ja sen aiheuttamaan fiilikseen. Ei ole helppoa kuvitella miltä asunto näyttäisi eri tavoin sisustettuna, ja pahimmassa tapauksessa oma sekalainen ja levoton irtaimisto voi jopa karkottaa asiakkaita. Siksi stailaus onkin hyvä keino näyttää ostajalle, mitä asunto voisi parhaimmillaan olla kun se on sisustettu tunnelmallisesti, tyylikkäästi ja asiantuntevasti. Tutkimusten mukaan stailatuista kohteista onkin saatu parempi myyntihinta sekä päästy lyhyempiin myyntiaikoihin kuin stailaamattomista. Stailaus voidaan toteuttaa niin, että käytetään jo olemassa olevia kalusteita sekä asiakkaan kustantamia tuotteita, tai voimme tuoda paikan päälle kaikki tarvittavat huonekalut ym. tuotteet. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Somistus

Somistamme monenlaisia myynti-, juhla- ym. tiloja, jolloin tilaan saadaan juuri kaivattu tunnelma. Näin ihmiset viihtyvät, mahdolliset myytävät tuotteet pääsevät oikeuksiinsa ja tila toimii juuri niin kuin sen toivotaan toimivan. Somistus eroaa sisustussuunnittelusta siten, että somistus on usein tilapäistä ja pienimuotoisempaa, kuten myytävien tuotteiden esillepanoa. Kun taas sisustussuunnittelu on kokonaisvaltaisempaa asukkaiden tai työntekijöiden tarpeista lähtevää ongelmanratkaisua. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Konsultointi

Mikäli et kaipaa suunnittelu- tai toteutuspalvelua, vaan ainoastaan muutamia hyviä neuvoja, teemme mielellämme myös konsultointia niin sisustussuunnittelun, stailauksen, somistuksen kuin maalauksen, entisöinnin sekä muun remontin osalta. Tulemme käymään kyseisessä kohteessa tai tapaaminen voidaan sopia vaikka johonkin myymälään tai myymälöihin, joissa hankintoja tehdään, kuten maalikauppaan tai huonekaluliikkeeseen. Annamme hyviä ideoita sekä neuvoja ongelmanratkaisuun.

Voimme käynnin yhteydessä käydä läpi esim. huonekalujen, taulujen ym. sijoittelua ja sommittelua, väri- ja materiaalivalintoja, hankinta- ja karsintaehdotuksia, purkamisen ja säilyttämisen yksityiskohtia, mitä asioita ikinä vain mieleesi tulee, joihin kaipaat vastauksia. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Suunnittelutyön vaiheet

Suunnittelu lähtee sinun tarpeistasi. Kartoitamme yhdessä tämän hetkisen tilanteen, käymme läpi asiat, joita sisustussuunnitelmalta toivot. Uusitaanko koko sisustus tai kaipaatko apua johonkin tiettyyn asiaan? Kaipaatko mahdollisesti tilaan selkeytystä, sisustuksen punaista lankaa, joka nyt tuntuu puuttuvan? Sisustussuunnitelma voi sisältää suunnitelmat esim. pintamateriaaleista, väreistä, tekstiileistä, kalusteista, koneista ja laitteista, valaistuksesta ja/tai akustiikasta. Suunnitelman mukana saat halutessasi tarkat ja havainnolliset kuvat sekä hankintalistat kaikkine oheistietoineen. Ei haittaa, vaikka et osaisi tarkkaan määritellä mitä toivot. Yhdessä keskustellen löydämme tavoitteet, joiden puitteissa suunnitelmaa on hyvä lähteä tekemään. Asiakaspalvelu on meille hyvin tärkeää. Mottomme on, että asunnon pitää olla asukkaansa näköinen, tai liiketilan yrityksen itsensä näköinen. Me autamme sinua tarvittaessa löytämään oman tyylisi. 

Kun työn sisältö on selvillä, annamme hinta-arvion tai tarjouksen suunnittelusta, sekä kerromme mitä hinta pitää sisällään. Siihen voi kuulua mm. käsin piirretyt luonnokset, 3D-kuvat, materiaaliluettelo, mood board (eli tyylikollaasi, jolla hahmotetaan sitä, millaisesta tyylistä ja tunnelmasta puhutaan) ym. Asiakkaana voit itse päättää, mistä haluat maksaa. Suunnitelmaa muokataan, kunnes se miellyttää sinua kaikilta osin. Toimeksiantoon voidaan sovittaessa tehdä myös lisäyksiä suunnitelman edetessä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!