Tapahtumia, uutisartikkeleita, menoa ja meininkiä. Näistä on Old School Lifestyle tehty. Ota selvää missä mennään! Voit myös tilata uutiskirjeemme, niin saat uusimmat ja kuumimmat jutut tuoreeltaan suoraan postilaatikkoosi. Näin niitä ei tarvitse sitten lähteä erikseen hakemaan.

                                                                                           ajankohtaista_kuulutus_kuulumisia_tiedotus_old_school_lifestyle_oy_suomi_finland

Osaava Nainen -messut lähestyvät!

Osaava Nainen -messut tulee taas hei 26.-28.10.! Ja saman aikan saman katon al viel Outlet ja Terve Olo -messut! Ja tää tapahtuu Turuus! Turu Messukeskukses Artukaisis. Me olla siel kans kaikkien aarteittemme kans tarjoomas monellaist hyöryllist, kaunist, hyvää ja ihanaa ihmisil. Kai maar sentäs sääki tules?!

                                                                                                               osaava_nainen_messut_turun_messukeskus_old_school_lifestyle

Loviisan Wanhat Talot -tapahtuma

Perinteiset Loviisan Wanhat Talot -tapahtuma vietettiin taas Loviisassa 25.-26.8. Tapahtuma levittyi koko kaupunkiin ja Old School Lifestyle oli mukana näytteilleasettajana Suolatorilla keskellä kauniita vanhoja rakennuksia Laivasillan läheisyydessä aivan merenrannan tuntumassa.

                                                                                                                      Loviisan_vanhat_talot-tapahtuma

Fiskarsin antiikkipäivillä riitti säpinää!

Legendaariset Fiskarsin antiikkipäivät vietettiin aurinkoisessa ja lämpimässä säässä 5.-8.7.2018.

                                                                                                                                                                                                                    Fiskarsin_antiikkipaivat

Fiskarsin antiikkipäivät lähestyvät!

Olethan sinäkin tulossa? Old School Lifestyle lähtee myös legendaarisille Fiskarsin antiikkipäiville, jotka järjestetään to-su 5.-8.7. vanhalla veitsitehtaalla Fiskarsin ruukissa. Suosittua tapahtumaa on järjestetty jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan ja tapahtumaan odotetaan jälleen n. kymmentätuhatta kävijää. Paikka on jo itsessään kaunis kesäinen vierailukohde. Kannattaa tosiaan tulla käymään kauempaakin!

Old School Lifestyle Hyvää Salossa -messuilla 19.5.2018

Hyvää Salossa -messut järjestettiin lauantaina 19.5.2018 ja myös Old School Lifestyle oli messuilla näytteilleasettajana. Oli kivat messut, hyvä pöhinä ja ihmisiä oli hyvin lähtenyt liikkeelle katsastamaan messujen tarjontaa! Kiitos kaikille Old School Lifestylen messukojulla poikenneille, oli kiva nähdä!

Salonjokilaakson uutinen Old School Lifestylestä 16.5.2018

Myös Salonjokilaakso kirjoitti Old School Lifestylestä ja yrittäjä Kirsi Vesasesta. Käyhän lukemassa sekin juttu! Se löytyy täältä: https://issuu.com/salonjokilaakso/docs/salonjokilaakso_vko_20_2018/16

Salon Seudun Sanomien juttu Old School Lifestylestä 22.4.2018

Salon Seudun Sanomat kirjoitti Old School Lifestylestä, yrityksen perustajasta Kirsi Vesasesta ja vanhassa kansakoulussa asumisesta ja yrittämisestä sunnuntain 22.4. lehdessä asumisen liitteessä. Vanhat kansakoulut ja muut vanhat rakennukset ratsastavat tällä hetkellä trendikkyyden aallonharjalla, ja näistä puitteista onkin mukava tarjota kattavia palveluita ja tuotteita saman henkisille ihmisille. Käyhän siis kurkkaamassa kauppamme valikoima sekä kaikki palvelumme, jotta löydät parhaat tuotteet ja tavat, joilla voimme palvella juuri sinua! Myös blogi löytyy ja sen sanainen arkku on auki.

Tässä vielä linkki juttuun, mikäli se pääsi livahtamaan ohi: www.sssmedia.fi/ad/asuminen/

50 €:n arvoisen lahjakortin arvonta

Huhtikuussa arvoimme 50 €:n arvoisen lahjakortin Old School Lifestylen verkkokauppaan, ja sen voitti tällä kertaa Henna Vihelä. Woooo!! Onneksi olkoon Henna!

                                                                                                                                                                          50 €:n arvoisen lahjakortin arvonta Old School Lifestylen verkkokauppaan