Suodata

Väri

Väri

Alkuperämaa

Alkuperämaa

Muu ominaisuus

Muu ominaisuus

Materiaali

Materiaali

Kuntoisuusluokka

Kuntoisuusluokka

Ruuan valmistus

Nyt keittiön työkalupakki kuntoon! Olet oikeassa paikassa varmistamassa, että varusteet on kunnossa ja homma pelaa. Laadukkaat, aikaa ja käyttöä kestävät välineet niin soossien kuin erilaisten kaakkujen ja pipparkakkujenkin vääntämiseen löytyvät täältä. Onko pullat jo uunissa vai vasta suunnitelmissa? Kaulimet löytyvät niin isoille kuin pienillekin tekijöille. Entä koska olet viimeeksi tehnyt itse juustoa tai pashaa perinteisessä puukehikossa? Olisikohan nyt aika?

Ja tiesitkö, että puiset välineet säilyvät hygieenisempinä kuin muoviset? Puu on kestävä ja hyvä luonnonmateriaali, jonka pinnalla eivät pöpöt viihdy. Kaunis ja miellyttävän pehmeä puupinta ei myöskään turhaan kolise, se on ekologinen materiaali ja lisäksi helppo nakata saunan pesään kun alkaa kyllästyttää. Puusta ne tehtiin laivatkin ennen muinoin.

Myös käytön ja katseenkestävät emalivälineet ovat tarjolla. Emali on nostalginen ja kestosymppis, myös luja ja kestävä niin kauan kuin et hakkaa sitä puuhellaa vasten tai tiputa kivilattialle.

Ruuan valmistus

Aktiiviset suodattimet

Näytetään 1-9 yht. 9 tuotteesta