Vintage-henkiset tuotteet puhtauteen, terveyteen ja kauneuteen

Puhtaus

Täältä löydät kaikki puhtauteen, terveyteen, kauneuteen ja ihonhoitoon liittyvät tuotteet. Lisäksi kodinhuollon tarvikkeet ja aineet pyykinpesuun ja astianpesuun, sekä siivoukseen liittyvät tuotteet.

Ranska on jo pitkään ollut uranuurtajamaa kosmetiikan valmistuksessa, ja Provencesta meille tulevatkin aidot ja alkuperäiset, lisäaineettomat ja luonnonmukaiset, käsityönä valmistetut Marseille-saippuat. Ne ovat hypoallergeenisia, ekologisia luonnontuotteita, jotka hellävaraisuudestaan huolimatta ovat kuitenkin tehokkaita ja monikäyttöisiä.  Marseille-saippua on se, joka pesee kaiken nätisti rutosti hinkkaamatta eikä tuo hipiään kuivaa natinaa, s'il vous plaît ?

Löydät valikoimistamme myös perisuomalaisia tuotteita, kuten käsin valmistetut ja luonnosta ammentavat, kotimaiset terva-, hunaja-, raparperi-, villiruusu- ym. saippuat ja shampoot. Hammastahnat ja -harjat kuuluvat valikoimiimme, samoin parranajotuotteet ja muut käytännöllisyytensä lisäksi myös ulkonäöltään timanttiset tuotteet, joita ei kannatakaan piilottaa kaappien kätköihin, vaan voit jättää ne kylppärisi paraatipaikalle tuomaan tyylikkyyttä koko tilaan. Kaikki tuotteet ovat laadukkaita ainesosia ja viimeisteltyä ulkomuotoa myöten.

Puhtaus

Aktiiviset suodattimet

Näytetään 1-36 yht. 43 tuotteesta