Tervetuloa, kiva kun tulit!

Yrityksemme

Old School Lifestyle on menneitä aikoja, nostalgiaa ja perinteitä - silti vahvasti kiinni tässä ajassa.

Meiltä löydät:

 • Tuotteet helposti ja nopeasti
 • Hyvät verkkokaupan hakuominaisuudet
 • Laadukkaat, timanttiset tuotteet
 • Paljon myös tuotteita, joita et ihan joka putiikista löydä
 • Ekologista, eettistä, esteettistä
 • Tarpeellista, toimivaa, tyylikästä
 • Paljon myös suomalaisia sekä käsityönä valmistettuja tuotteita
 • Aarreaitta sekä vanhojen talojen omistajille että trendititetoisille – kyllä, luit oikein; molemmille
 • Verkkokaupan lisäksi myös kattavat palvelut

Haluamme tehdä oikeanlaisten tuotteiden löytämisen sinulle nopeaksi ja helpoksi, ja siksi olemme koonneet yhden ja saman katon alle – eli näille sivuille – vintage-henkisiä, mutta (suurimmaksi osaksi) uusia tuotteita laidasta laitaan. Niitä helmiä, joita monesti olet joutunut etsimään sekalaisista paikoista kissojen ja koirien, hyvän tuurin, puskaradion ja ylempien voimien avulla. Kaikkien tuotteiden teemana on vanha tyyli ja mennyt aika, silti tyylit voivat olla hyvinkin erilaisia, vaihdellen aina retrosta industrialismiin. Tuotteet henkivät mennyttä aikaa ja sopivat siksi kuin nenä päähän esimerkiksi vanhaan taloon, mutta laadukkuutensa, nostalgisuutensa, aitojen materiaaliensa, ekologisuutensa sekä kiistattoman timanttisuutensa ansiosta ne ovat myös trendikkäitä, tyylikkäitä ja toimivia mihin tahansa ympäristöön ja menoon.

Vielä helpommaksi tuotteiden löytämisen tekee se, että sivuilla on hyvät ja laajat hakutoiminnot. Voit etsiä tietynlaisia tuotteita esimerkiksi tyylin, värin, materiaalin tai muun ominaisuuden mukaan. Tai jos etsit tuotteita, jotka ovat suomalaisia, kierrätettyä materiaalia tai käsityönä valmistettuja, tämäkin onnistuu. Pahoittelemme, että kauppa on vielä kesken, toivomme kärsivällisyyttä asian suhteen. Hakutoiminnot kehittyvät ja laajenevat koko ajan, samoin tuotevalikoima, joten kannattaa käydä kurkkaamassa kaupan puolella aina silloin tällöin. Voit myös liittyä postituslistalle, sekä seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa, jotta olet perillä siitä missä mennään. Postituslistalle liityttyäsi eli uutiskirjeen tilattuasi et pysy ainoastaan ajan hermoilla ja mielenkiintoisen tarinan juonessa kiinni, vaan saat ihan rahanarvoisiakin etuja, vinkkejä, ym.

Old School Lifestylen valikoima sisältää herkullisen ja laadukkaan kattauksen tuotteita niin sisustuksen, remontoinnin, kuin koko elämän kirjon alueelta. Valikoimista löydät nostalgisia paperituotteita ja julisteita, trendikkäitä, retro-henkisiä kirjaintauluja ja kohokirjoittimia, parranajovälineitä aitoon old school –tyyliin, ympäristöystävällisiä marseille-, terva- ym. saippuoita, käsin valmistettuja kylpyharjoja tammesta ja tervatusta koivusta, ihania emali- ja pläkkipeltiastioita, näyttäviä valaisimia, katu-uskottavia laukkuja, eri eläinten taljoja, sekä paljon, paljon muuta.

Tuotteita löytyy erilaisissa hintaluokissa. Valikoimaan kuuluu niin edullisia perustuotteita, kuin designiakin, sekä kaikkea siltä väliltä. Laadukkaita tuotteita suosimalla saat rahoillesi vastinetta pitkäksi aikaa. Kukkaron lisäksi on myös ympäristön etu, että tuotteiden laatu ja muotokieli kestävät aikaa.

Blogin puolella pääset seuraamaan Old School Lifestylen arkea, reissuja, touhuamisia sekä mielenkiintoisia tarinoita. Aiheet liikkuvat akselilla vanhan hippibussin korjaus --> sisustusmessut maailmalla. Blogi löytyy sivujen oikealta yläkulmasta sekä TÄÄLTÄ.

Otamme erittäin mielellämme myös vastaan palautetta kaikesta toiminnastamme, sekä ehdotuksia siitä, mitä kaipaisit valikoimiimme. Mikäli sinulla taas on tuotteita, jotka mielestäsi sopisivat ideologiaamme, voit myös tarjota niitä meille myyntiin. Laita tietoja mieluiten palautelomakkeella tai sähköpostia osoitteeseen info@oldschoolllifestyle.fi. Jos jokin askarruttaa, niin heitä viestillä edellä mainituilla keinoilla tai soita puh. 045-245 0974. Vastaamme myös Facebookin ja Messengerin kautta. Aina emme valitettavasti pysty vastaamaan puhelimeen. Silloin voit yrittää soitella uudestaan, tai laittaa viestiä jotakin kautta, ja vaikka viestillä jättää soittopyynnön.

Lifestyle-kaupan lisäksi yrityksemme tarjoaa myös runsaasti erilaisia, kokonaisvaltaisia palveluita:

 • Sisustussuunnittelu, stailaus ja somistus
 • Maalaus, koristemaalaus ja tapetointi
 • Rakennusten ja huonekalujen pintakäsittelyjen restaurointi
 • Pinkopahvitus, väri- ja tapettitutkimukset ym.
 • Kaikki alan koulutukset; luennot, kurssit, toisen asteen ammatilliset koulutukset sekä konsultointi

Palveluiden toiminta-alue kattaa koko Suomen sekä ulkomaat.

Katso palveluista lisää kohdassa palvelut. Ne löytyvät TÄÄLTÄ sekä sivujen oikealta yläkulmasta.

Tiimimme

Yrityksen päämaja sijaitsee vanhassa tunnelmallisessa kansakoulussa Salossa. Kurkkaa tästä keitä me olemme ja mitä me teemme:

Katja

Asiakaspalvelun pitkän linjan rautainen konkari, jonka hymy ei ihan helposti hyydy. Hänen positiivisuutensa ja reippautensa hakee vertaistaan. Katjan kanssa on aina ilo asioida, ja monissa tapahtumissa sinulla onkin siihen mahdollisuus. Katja huushollaa myös sukunsa vanhaa 1860-luvulta olevaa punamultamökkiä sekä loihtii toinen toistaan upeampia käsityöluomuksia. Näistä jutuista sinäkin pääset osalliseksi esimerkiksi blogimme kautta.

                       Asiakaspalvelija_kaupan_myyjä_The_Katja_Old_School_Lifestyle_Oy_Suomi_Finland

Miia

Miia on meidän nauravainen ja laulavainen ihmisammattilaisemme, joka ei haasteita pelkää. Hän viihtyy tiskin takana silloin kun se on tarpeen, kuten myyjäisissä ja tapahtumissa, sekä auttaa innokkaasti muissakin hommissa. Miia on myös remontoinut rintamamiestalon, ryhtynyt osa-aikalampuriksi ja mitä kaikkea. Miia on paljon, in Miia we trust.

                    Asiakaspalvelija_kaupan_myyjä_The_Miia_Old_School_Lifestyle_Oy_Suomi_Finland

Eetu

Gurun maineessa oleva digiteknologian ja it-alan lahjakkuus sekä tuleva diplomi-insinööri, joka jakaa osaamistaan Old School Lifestylen it-puolella. Edellä mainittujen alojen lisäksi Eetu hallitsee tosin paljon muutakin, joskus tuntuu, että lähes kaiken mahdollisen maan ja taivaan välillä, aina timpurinhommista auton korjaukseen. Ja jos hän ei jotakin osaa, niin opettelee, ja opettaa siinä samalla muutkin. Myös motoristi, herra reservin vänrikki sekä vanhan torpan isäntä ite.

                    The_Eetu_Old_School_Lifestyle_Oy_Suomi_Finland

Nina

Nina on yrityksen johdon henkinen tuki ja PR-kasvo, mikä tarkoittaa sitä, että Nina lähtee mielellään mukaan tapahtumiin, minne sitten mennäänkin. Tämä vanhassa puutalohuoneistossa kortteeraava aktiivinen restauroija-maalari-sisustussuunnittelija käy usean kerran viikossa opiskelemassa eri aiheita kansalaisopistossa, eikä hänen harrastamisensa suinkaan vielä siihen lopu. Nina on liikkuvainen ja käsistään kätevä, aikaansaava, luova persoona.

                    The_Nina_Old_School_Lifestyle_Oy_Suomi_Finland

Kirsi

Yrityksen perustaja ja moniottelija, joka on pistänyt näppinsä mukaan kaikkiin edellä mainittuihin toimialoihin sekä lisäksi vähän muihinkin juttuihin. Kirsi on opettaja, sisustussuunnittelija, restauroija, koristemaalari, kauppias, järjestyksenvalvoja ja joku tästä nyt varmaan unohtui. Kirsi meni hankkimaan vanhan kansakoulun ja on sillä tiellä edelleen. Streetfighter-henkinen moottoripyörä sekä Karjalassa syntyneen mumminsa vanha Lada ovat hänen enemmän tai vähemmän uskolliset sotaratsunsa, joiden avulla hoidetaan myös Old School Lifestylen asioita.

                    Asiakaspalvelija_kaupan_myyja_kauppias_yrittaja_ammatillinen_opettaja_sisustussuunnittelija_maalarimestari_restauroija_The_Kirsi_Vesanen_Old_School_Lifestyle_Oy_Suomi_Finland

Minna

Minna oli merkittävä suomalainen kirjailija, lehtinainen, liikenainen ja yhteiskunnallinen vaikuttaja. Hän oli niin suomenkielisen koulutuksen kuin kirjailijana suomalaisen realisminkin uranuurtaja. Minna oli aikansa Suomessa rohkea ajattelija, merkittävä mielipidevaikuttaja ja eurooppalaisten aatteiden välittäjä, sekä naisten aseman parantaja. Minnan Kuopiossa sijaitsevassa, Kanttilaksi kutsutussa talossa toimi Minnan salonki, jossa vieraili monia aikansa tunnettuja kirjailijoita ja kulttuurivaikuttajia, ja joista kaukaisimmat saapuivat ulkomailta asti. Kyseinen talo on pystyssä edelleen.

Minnaa on nykyäänkin muistettu lukuisilla maamerkeillä, julkaisuilla, mitaleilla, juhlarahalla, postimerkeillä, maalauksilla, näytelmillä, näyttelyillä ja tapahtumilla. Hänen mukaansa on nimetty runsaasti eri rakennuskohteita, paikkoja, kulttuuriseuroja ja muita yhteisöjä. Jopa hänen naamavärkkinsä komeilee muun muassa Norwegianin Boeing 737:n pyrstössä, sekä nykyisen Kanttilan ulkoseinässä.

Old School Lifestyleen Minna on päätynyt taulun muodossa lukuisten eri koulujen irtaimistohankintojen kautta, ja hänestä on sittemmin tullut osa kantahenkilökuntaa. Minna on ripustettu Old School Lifestylen seinälle ja hänen tehtävänsä on lähinnä inspiroida ja katsoa arvostelevasti päältä muiden toimia, mutta tämä ei suinkaan ole mikään vähäpätöinen rooli, vaan päinvastoin: hänelle on Old School Lifestylessä myönnetty kunnianarvoisen yli-johtaja-päällikkö-suojeluspyhimys-madam-emeritan arvonimi ja hänet on lyöty epävirallisesti postuumisti rouva kuningatar-kunniaritariksi.

                    Legenda_lehtinainen_toimittaja_tasa-arvonajaja_kirjailija_The_Minna_Canth_Old_School_Lifestyle_Oy_Suomi_Finland

Arvomme

Laatu

Haluamme myydä laadukkaita tuotteita, jotka kestävät käyttöä ja aikaa, ja jotka voi parhaimmillaan jättää perinnöksi jälkipolville. Myös lyhyempiaikaisten tuotteiden, kuten kosmetiikan kohdalla panostamme laatuun ja yksityiskohtiin. Mitä ikinä teemmekin, teemme sen kunnolla ja hyvin. Myös asiakaspalvelumme on laadukasta, aivan kuten kaikki muutkin tarjoamamme palvelut. Me teemme parhaamme, jotta sinä saisit juuri sitä mitä kaipaat. Mottomme onkin: ”Kukaan, joka joskus on antanut parastaan, ei ole katunut sitä.” -George Halas

Ekologisuus

Otamme kaikessa toiminnassamme huomioon ympäristöystävällisyyden sekä kestävän kehityksen. Tuotamme mahdollisimman vähän jätettä, kierrätämme sekä teemme parhaamme, jotta yrityksen hiilijalanjälki olisi mahdollisimman pieni. Tuotteemme on tehty suurelta osin uusiutuvista luonnonmateriaaleista ja osa kierrätysmateriaaleista. Ne ovat laadukkaita ja niiden muotokieli on klassista. Näin ollen tuotteet kestävät aikaa ja käyttöä, mikä lisää niiden ekologisuutta.

Ympäristöä säästääksemme käytämme pakkaamiseen vain kierrätettäviä materiaaleja. Usein nämä materiaalit ovat jo valmiiksi maailmaa kiertäneitä, eli muiden pakkauksien mukana tulleita. Käyttämämme uudet materiaalit ovat pitkälti teollisuuden ylijäämätuotteita, joiden hiilinjalanjälki on olematon. Muovia emme käytä muutoin kuin niiden tuotteiden osalta, jotka tulevat meille jo valmiiksi muoviin pakattuna. Pakkaamme ja suojaamme kaikki lähetykset kuitenkin siististi ja huolellisesti. 

Kestävän kehityksen lisäksi arvostamme luontoa toki muutenkin. Luonnolla on suuri itseisarvo ja jopa parantava voima. Suosittelemmekin sitä kaikille mahdollisimman runsaina päivittäisannoksina: ”Nature – cheaper then therapy.”

Luottamus, vastuullisuus, eettisyys

Me olemme luotettava yritys, joka hoitaa asiat kunnolla ja ajallaan. Emme koskaan mene siitä mistä aita on matalin. Kannamme vastuuta sekä henkilötasolla että yhteiskunnallisesti. Toimimme lakien, määräysten ja etiikan mukaan.

Hyvät asiakassuhteet ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, ja haluamme olla kaiken luottamuksen arvoisia. Toivomme että otat rohkeasti yhteyttä asiassa kuin asiassa. Kaikki ei aina mene niin kuin Strömsössä – tosin meillä aika usein menee – ja silloin olemme valmiita neuvottelemaan ja sopimaan, sekä parantamaan toimintaamme. Kun asiat hoidetaan hyvässä yhteishengessä, kaikki voittaa: "Cooperation means win-win, confrontation means lose-lose." -Zhu Feng

Ilo

Elämä on elämistä ja iloitsemista varten. Me haluamme nauttia elämästä ja tehdä asiat niin, että tekemisen mielekkyys säilyy, oli puhe sitten työstä tai vapaa-ajasta. Haluamme nauttia jokaisesta hetkestä, päivästä ja vuodesta. Teemme parhaamme, jotta pystyisimme välittämään sitä iloa ja tarjoamaan mahdollisimman hyviä hetkiä myös sinulle. Teemme kaiken hyvin ja asiallisesti, mutta emme halua ottaa itseämme liian vakavasti. Huumori on hieno keksintö, emmekä halua unohtaa iloa edes arjen touhuista. Eihän se elämä toki aina ole mitään ruusuilla tanssimista, ja jokaiselle tulee varmasti joskus hetki, jolloin ei tee mieli muuta kuin polkea jalalla maata ja suoltaa painokelvotonta tekstiä minkä keuhkoista lähtee, mutta kuten allekirjoittaneen karjalainen mummi tapasi sanoa: ”Kiroo vähä ja laula taas!”

Rohkeus

Haluamme olla rohkeasti sitä mitä olemme ja kannustaa siinä myös muita. Emme myöskään halua kangistua kaavoihimme, vaan haluamme käyttää luovuutta ja katsoa asioita välillä uusistakin näkökulmista. Pieni kapinahenkikin, sekä vanhojen, luutuneiden asenteiden ravistelukin voi joskus olla ihan hyväksi. Ihan kaikille. Mut ei oo pakko jossei taho. Muut ihmiset eivät määrittele sitä, millainen sinun pitäisi olla tai millaiseksi tulla. Olet täydellinen just noin. Me olemme idealisteja, ja haluaisimme pelastaa koko maailman. Vähän turhan suuri haaste muutamalle ihmiselle, mutta oman osuutensa voi kukin silti aina tehdä. Maailma ei muutu paremmaksi sillä, että odotamme sen muuttuvan. Se on juuri niin hyvä, kuin millaiseksi sen teemme. ”The people who are crazy enough to think that they can change the world, are the ones who do.”  –Steve Jobs

Yhteisöllisyys

On suuri ilo huomata, että perinteistä tyyliä arvostetaan aina vain enemmän. Kaikilla meillä on historiamme ja juuremme, jotka sitovat meidät osaksi suurempaa ketjua. Myös ekologisuutta on nostettu viime aikoina vahvasti esille eri yhteyksissä, ja tämä luo kaikille yhteisiä päämääriä. Menneissä ajoissa ja vanhassa muotokielessä taas on luonnetta, jonka loisto ei himmene ajankaan saatossa. Tuomme noita aikoja ja tunnelmia myös mausteiksi tähän päivään. Tuotteiden lisäksi haluamme tarjota myös ideoita, elämyksiä ja tietoa, sekä kerätä teidät armaat ihmiset yhteen vaihtamaan mielipiteitä ja kokemuksia, tai sitten vain hengaamaan hyvässä seurassa. Verkkokaupassa, sekä blogin ja somen puolella jaamme näitä kaikkia, niin tiukkaa faktaa kuin mielenkiintoisia tarinoitakin. Yhteisöllisyys on suuri voimavara. Toivomme, että tunnet olosi kotoisaksi seurassamme. Viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä: ”Love & peace!”