Ammatillinen_maalaus_restaurointi_koulutus_opetus_neuvonta_konsultointi_kurssit_luennot_kerhot_tyky-paivat_ammatillinen_opettaja_sisustussuunnittelija_maalarimestari_restauroija_Kirsi_Vesanen_Old_School_Lifestyle_Oy

                                                                                

Tarjoamme erilaisia opetus-, koulutus-, asiantuntija- ja konsultointipalveluita, joita voivat olla erilaiset opetustehtävät ja sijaisuudet, luennot, kurssit aikuisille ja lapsille, teemapäivät, tyky-päivät, käynnit työmailla ym. Yrityksen perustaja Kirsi Vesanen on ammatillinen opettaja, joka on tehnyt myös työvalmentajan töitä, pitänyt luentoja ja kursseja sekä vetänyt myös kerhoja perheen pienimmille. Yrityksen päämaja sijaitsee Salossa, mutta toimimme tarvittaessa paljon laajemmallakin.

Koulutus

Valmiita luentoja ja kursseja ei tällä hetkellä ole luvassa, mutta jatkossa niitä saattaa taas löytyä. Ilmoittelemme sivuillamme ja somessa näistä tapahtumista. Tällä hetkellä luennot ja kurssit siis järjestetään tilauksesta, eli pyydä meiltä tarjous hinnasta, ja kerro millainen tapaus olisi kyseessä, miten monta osallistujaa suunnilleen olisi, missä se järjestettäisiin jne. Mikäli tilaa ei ole valmiina, se voidaan myös vuokrata viihtyisästä ja aiheeseen sopivasta ympäristöstä. Me voimme hoitaa myös tilan vuokrauksen puolestasi. Luento tai kurssi voidaan suunnitella juuri omista tarpeistasi, eli yhdistellä eri aiheita sopivaksi kokonaisuudeksi. Ne voivat painottua teoriaan tai käytännön kokeilemiseen, tai sisältää molempia.

Kurssin tai luennon aiheita voivat olla vaikka:

Maalaus/ koristemaalaus, jota voidaan aiheena rajata tarpeen mukaan
Pintakäsittelyrestaurointi ja kaikki siihen kuuluvat eri osa-alueet
  • pinkopahvitus
  • pinkopahvialustan tapetointi perinteisellä paperitapetilla
  • maalien valmistaminen itse
  • ikkunoiden kunnostus
  • tapetti- ja väritutkimus
Huonekalujen tuunaus/ kunnostus
Miten itse lähteä tekemään sisustussuunnitelmaa
Vanhan talon sisustussuunnittelu/ sisustaminen

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Konsultointi

Tarjoamme erilaisten suunnittelu- ja toteutuspalveluiden lisäksi myös konsultointia sekä asiantuntijapalvelua, eli mikäli kaipaat vain hyviä neuvoja, ideoita ja perspektiiviä, sekä ammattilaisen tietoa ja näkemystä, tulemme mielellämme paikalle käymään ja auttamaan.

Voimme tulla paikan päälle esimerkiksi rakennustyömaalle, kotiisi, yritykseesi, palaveriin, huonekaluliikkeeseen tai maalikauppaan, minne tarve sitten onkin.

Katso tarkemmin myös kohtia palveluista Restaurointi ja pintakäsittely sekä Sisustussunnittelu.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!