Filter By

Alkuperämaa

Alkuperämaa

Muu ominaisuus

Muu ominaisuus

Materiaali

Materiaali

Kuntoisuusluokka

Kuntoisuusluokka

Kuvittaja/taiteilija

Kuvittaja/taiteilija

Aikakausi

Aikakausi

Tapetin teema

Tapetin teema

Tapetin mallisto

Tapetin mallisto

Taiteilija-mallisto

Varaston määrä vaihtelee. Tilatessasi tapetteja varmista saatavuus kysymällä ennen tilaamista joko palautelomakkeella tai info@oldschoollifestyle.fi! Kun tilaat yli 100 €:lla, säästät kaikki toimituskulut.

Hengittävien, perinteisten paperitapettien Taiteilija-mallisto henkii myös ajatonta estetiikkaa. Mallistosta löydät tunnettujen suomalaisten lahjakkuuksien muotoilua eri vuosikymmeniltä. Tapetteja löytyy sellaisilta suunnittelijoilta ja taiteilijoilta kuin Birger Kaipiainen, Rut Bryk, Erik Bruun, Annikki ja Ilmari Tapiovaaraa, Yki Nummi, Maaria Wirkkala, Ritva Kronlund, Eino Kauria, Lisa Johansson-Pape, Bertel Gardber, Olof Ottelin sekä Jukka Pellinen. Vaikuttava lista. Kaikilla Taiteilija-malliston tapeteilla on lisäksi sekä Avainlippu-tunnus että Design from Finland -tunnus. Tapetit ovatkin alusta loppuun suomalaista estetiikkaa ja laatua parhaimmillaan.

Paperitapetit painetaan edelleen liimaväreihin perustuvalla perinteisellä rotaatiopainomenetelmällä, ja siten tapetteihin saadaan kaunis, himmeä pinta, jossa on pehmeät värit ja elävä painojälki. Painoerissä saattaa olla eroja. Halutessaan sävyn voi varmistaa ennen tilaamista pyytämällä mallipala halutusta tapetista.

Taiteilija-mallisto

Active filters

Showing 1-36 of 81 item(s)