Filter By

Categories

Categories

Alkuperämaa

Alkuperämaa

Muu ominaisuus

Muu ominaisuus

Materiaali

Materiaali

Kuntoisuusluokka

Kuntoisuusluokka

Kuvittaja/taiteilija

Kuvittaja/taiteilija

Aikakausi

Aikakausi

Tapetin teema

Tapetin teema

Tapetin mallisto

Tapetin mallisto

Pihlgren ja Ritola paperitapetit

Varaston määrä vaihtelee. Tilatessasi tapetteja varmista saatavuus kysymällä ennen tilaamista joko palautelomakkeella tai info@oldschoollifestyle.fi!

Hengittävät, perinteiset Pihlgren ja Ritolan kulttimainetta niittävät paperitapetit löytyvät näppärästi meiltä. Kun tilaat yli 100 €:lla, säästät toimituskulut. Lukemattomista eri tapettimalleista löydät varmasti mieleisesi mallit, jotka sopivat niin retroon, klassisempaan, kuin moderniinkin miljööseen. Joka nurkalle omansa. Kattavien hakutoimintojen ja kategoriointien avulla löydät aina sopivan tyylin, aikakauden sekä sävyn. Muista myös liisterit sekä liisteri- ja tapetointiharja. Ei jää sitten homma puolitiehen. Voi nääs tulla sanomista.

Pihlgren ja Ritola Oy on vuonna 1930 perustettu tapettitehdas, joka valmistaa ajattomia ja aitoja, hengittäviä paperitapetteja, jotka sopivat mitä parhaiten vanhaan, mutta mainiosti myös uuteen taloon. Tyylit vaihtelevat klassisesta retroon ja valikoimissa on paljon myös tunnettujen taiteilijoiden suunnittelemia designtapetteja.

Paperitapetit painetaan edelleen liimaväreihin perustuvalla perinteisellä rotaatiopainomenetelmällä, ja siten tapetteihin saadaan kaunis, himmeä pinta, jossa on pehmeät värit ja elävä painojälki. Painoerissä saattaa olla eroja. Halutessaan sävyn voi varmistaa ennen tilaamista pyytämällä mallipala halutusta tapetista.

Pihlgren ja Ritola paperitapetit

Active filters

Showing 1-36 of 278 item(s)